Online dienstenveiling TFC

Online dienstenveiling TFC

Online dienstenveiling TFC

D.V. gaan we zaterdag 12 juni van start met de online dienstenveiling. Een actie waaraan heel de gemeente kan meedoen! U heeft er via het kerkblad al meer over kunnen lezen. Heeft u inmiddels een leuke (originele) dienst bedacht, dan kunt u deze vanaf komende zaterdag 10.00 uur plaatsen op de volgende website: http://dienstenveiling.tapcastle.nl/#home Het aanmelden, een dienst plaatsen en het bieden wijst zich eigenlijk vanzelf, maar op de site staat ook een duidelijke instructie.

De dienstenveiling duurt tot en met 30 juni. In de hele periode kunt u diensten plaatsen en bieden. We willen u oproepen om zo snel mogelijk na de start op 12 juni een dienst of diensten te plaatsen. Op die manier kan het spel van vraag en aanbod, bieden en overboden worden meteen beginnen. En dat is toch de charme van de veiling! Zoekt u een dienst die nog niet is aangeboden? Op de website staat aangegeven hoe u deze dienst kunt aanvragen. Zo brengt u anderen op idee├źn om alsnog de dienst aan te bieden die u zoekt.

Natuurlijk was een fysieke dienstenveiling het mooiste geweest! Toch verwachten we als TFC dat we ook via deze online dienstenveiling kunnen bijdragen aan de band en betrokkenheid onderling en het werk van Foka voor de Kerk wereldwijd. We zien uit naar uw creatieve en enthousiaste bijdrage!

Met een hartelijke groet, de TFC Foka van de Beek

PS. voor meer informatie over Foka van de Beek en de thuisfrontcomissie (TFC) : Meer informatie

Naar overzicht

Geplaatst door:

Jaap Vermeulen

Datum:

4 juni 2021

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: