Foka van de Beek in Bulgarije

Vanuit onze gemeente is Foka van de Beek op 30 juni 2019 uitgezonden naar Bulgarije. Ze hoopt daar, vanuit de stad Burgas, voor een periode van 6 jaar actief te zijn. Door evangelisatie zijn er in de provincie Burgas kleine huisgemeenten en bijbelstudiegroepen ontstaan. Foka zet zich, door middel van theologische toerusting en kadervorming, in voor de opbouw van deze kleine groepen.

De ThuisFrontCommissie (TFC) vormt een schakel tussen Foka en de Vredeskerkgemeente.  De commissie stimuleert de gemeente op verschillende manieren om met gebed, meeleven en financiële steun bij haar betrokken te zijn. Via de Sjofar houden we u en jou op de hoogte van het werk in Bulgarije.

We stellen de TFC-leden aan u voor.

Wilt u haar werk ondersteunen? Dit kan door te bieden op de dienstenveiling. Steunt u haar liever op een andere manier? Dan kan altijd via een financiële bijdragen naar het volgende rekeningnummer NL53RABO0373744951 t.a.v. C.vK Hervormde Gemeente Veenendaal inz. TFC Foka v/d Beek. Berichten en weblogs zijn te vinden op http://www.gzb.nl/fokavandebeek. We danken u hartelijk voor uw meeleven!

Online dienstenveiling TFC

D.V. gaan we zaterdag 12 juni van start met de online dienstenveiling. Een actie waaraan heel de gemeente kan meedoen! U heeft er via het kerkblad al meer over kunnen lezen. Heeft u inmiddels een leuke (originele) dienst bedacht, dan kunt u deze vanaf komende zaterdag 10.00 uur plaatsen op de volgende website: http://dienstenveiling.tapcastle.nl/#home Het aanmelden, een dienst plaatsen en het bieden wijst zich eigenlijk vanzelf, maar op de site staat ook een duidelijke instructie.

De dienstenveiling duurt tot en met 30 juni. In de hele periode kunt u diensten plaatsen en bieden. We willen u oproepen om zo snel mogelijk na de start op 12 juni een dienst of diensten te plaatsen. Op die manier kan het spel van vraag en aanbod, bieden en overboden worden meteen beginnen. En dat is toch de charme van de veiling! Zoekt u een dienst die nog niet is aangeboden? Op de website staat aangegeven hoe u deze dienst kunt aanvragen. Zo brengt u anderen op ideeën om alsnog de dienst aan te bieden die u zoekt.

Natuurlijk was een fysieke dienstenveiling het mooiste geweest! Toch verwachten we als TFC dat we ook via deze online dienstenveiling kunnen bijdragen aan de band en betrokkenheid onderling en het werk van Foka voor de Kerk wereldwijd. We zien uit naar uw creatieve en enthousiaste bijdrage!

Met een hartelijke groet, de TFC Foka van de Beek

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: